reviste: gratuit inseamna prost facut?

mi-au cazut in mana citeva reviste si pliante zilele astea si nu inteleg o chstie: daca fitzuica e gratuita inseamna ca e scrisa cu picioarele si necorectata de nimeni?

sa frunzarim “cream of the crop”. fitzuica gratuita a ajuns la numarul 44 deci avem pretentii de la ei. se vrea a fi un “city guide & map” scris mai mult in engleza. traduceri decente, poze slabutze si reclame cu femei care iti danseaza in poala.

printre ele se strecoara si review-uri de carciumi. dar sunt scrise atit de prost ca nu stii daca sa razi, sa plangi sau sa le crezi mai intai.

“restaurantul e frumos pus pe Aviatorilor si chiar frumusel decorat (chiar daca nu bubuie de originalitate), intr-un placut stil al anilor 50-60, cu fotografiile unor celebritati inramate discret si frumos puse in evidenta”

asta e fraza de deschidere. articolul este prea lung si prea prost scris din toate punctele de vedere ca sa merite bagat in seama. exista si varianta online a revistucii, dar din fericire, acolo nu am gasit tentativa de review de carciuma in cauza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*