reviste: gratuit inseamna prost facut?

mi-au cazut in mana citeva reviste si pliante zilele astea si nu inteleg o chstie: daca fitzuica e gratuita inseamna ca e scrisa cu picioarele si necorectata de nimeni?

sa frunzarim “cream of the crop”. fitzuica gratuita a ajuns la numarul 44 deci avem pretentii de la ei. se vrea a fi un “city guide & map” scris mai mult in engleza. traduceri decente, poze slabutze si reclame cu femei care iti danseaza in poala.

printre ele se strecoara si review-uri de carciumi. dar sunt scrise atit de prost ca nu stii daca sa razi, sa plangi sau sa le crezi mai intai.

“restaurantul e frumos pus pe Aviatorilor si chiar frumusel decorat (chiar daca nu bubuie de originalitate), intr-un placut stil al anilor 50-60, cu fotografiile unor celebritati inramate discret si frumos puse in evidenta”

asta e fraza de deschidere. articolul este prea lung si prea prost scris din toate punctele de vedere ca sa merite bagat in seama. exista si varianta online a revistucii, dar din fericire, acolo nu am gasit tentativa de review de carciuma in cauza.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*