iPhone la pamant

cit ar rezista unu ca asta in Romania? Cu tot Superglue-ul din lume…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. super tare faza!!cred ca in romania se facea un cerc mare de oameni ca la circ in jurul lui,si mai rau cred ca era luat cu tot cu locul unde era lipit :))

  2. :)) In romania? pff…sa fiu sincer, daca as vedea unu pe jos, as muri cu el de gat =)) In cel mai rau caz as lua o surubelnita si tot l-as lua, cu sau fara carcasa :)) =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*