PlayBook – aflam de ce NU merita

Ma miram de ce RIM ne arata doar browserul in comparatii cu iPad. Toate bune si frumoase – jucaria era rapida. Astazi avem o confirmare a ceea ce banuiam deja: ai nevoie de un BlackBerry legat de el, ca sa folosesti PlayBook.

Nu exista o aplicatie nativa de Email sau Calendar pe el. Poti sa ai acces la ele, doar daca legi telefonul de el.

Sunt convins ca vor exista developeri care vor face aplicatii pentru el, dar chiar si asa…

Cine isi cumpara un Blackberry nou, care trebuie sa fie compatibil cu PlayBook si sta cu telefon legat de tableta ca sa poata sa aiba acces la mail? La un an si ceva de lansare a iPad si dupa ce Motorola si altii anunta tablete cu Android 3.0, RIM traieste intr-o lume a viselor?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Trebuie tinut cont si de faptul ca tableta are un procesor dual core ,eu cred ca nu are nici un sens sa fie comparata cu prima generatie de iPad eventual a doua ,nici nu stiu daca sa lansat PlayBook ,daca nu atunci nu mai exista nici un dubiu intra in timeframe-ul lu iPad 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*