iPhone in Romania. sau nu…

“vezi ca a aparut iPhone in oferta la carrefour. 16 milioane”, imi zice cineva.

intru pe site la ei, caut bine in cataloage si nu-l gasesc. intreb din nou. mi se spune pagina si dau in sfarsit de un iPod Touch.

iPod Touch NU e iPhone. asta daca nu stiai deja. asa ca nu lua tzeapa sa-l cumperi. nu de alta, da nu merge ca telefon si nici nu are camera.

stii cum sa le diferentiezi pe cele doua, nu?

– iPod touch are rama neagra, iar iPhone o are argintie.

– pe spate la unu scrie iPod Touch si la altu iPhone (doh)

– iPhone are camera foto pe spate.

update: un comentariu lasat de george mai jos ne confirma hotiile: in bucuresti se vinde iphone. nu e compania carrefour ci un dealer care a cumparat un magazin acolo. si pretu e enorm! nu luati de la astfel de hoti!!!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. In Iasi, tot la un magazin din Carrefour se vindea iPhone mai intai cu 2100 ron apoi au schimbat la 1000 de euro(!!!).

1 Trackback / Pingback

  1. cine de la cine fura | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*