Tutorial – Instaleaza aplicatii crackuite din Mac App Store

Disclaimer: nu incurajez pirateria si postez pasii de mai jos ca si proof of concept si pentru ca sper ca Apple va bloca optiunea asta in curind, probabil.

Pasii sunt mai usori decit as fi crezut: doar un copy/paste e de ajuns. Ai nevoie de Snow Leopard 10.6.6 si Mac App Store.

Pasul 1: Downloadeaza o aplicatie gratuita, gen Twitter. Mergi apoi in Applications folder si da click dreapta pe ea.

Pasul 2: Selecteaza “Show Package Contents” si mergi in folderul Contents. De acolo copiaza _CodeSignature, _MASReceipt si CodeResources.

Pasul 3: Downloadeaza o aplicatie pentru Mac. Le gasesti deja pe net. Un exemplu este Angry Birds (de aici). Deschide arhiva .dmg si muta aplicatia in Applications Folder.

Pasul 4: Mergi iar in folderul Contents ca la pasul 2 si da Paste la cele 3 documente copiate de la Twitter.

Gata! Acum poti sa te bucuri de orice aplicatie din Mac App Store, daca o gasesti pe net.

Au aparut deja hackeri care sustin ca au la indemana metode mai usoare de instalare a aplicatiilor platite. Asa numitul “Kickback” se anunta pentru luna februarie 2011 si este un fel de Installous pentru Mac.

NU te astepta de la mine la niciun suport tehnic pentru metode de crackuire a aplicatiilor. In acelasi timp, nu voi aproba linkuri de aplicatii crackuite.

Iti recomand sa cumperi aplicatiile de care ai intr-adevar nevoie si sa iti arati aprecierea fata de developeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. nu incurajezi piraterie dar putina sustinere si promovare pe ici pe colo nu strica.beton

  2. ok …merci acum am incercat numai ca nu am gasit nr de telefon am selectat aleatoriu washington ..othello mai am gasit si area code doar nr de telefon nu am gasit

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Tutorial – Instaleaza aplicatii crackuite din Mac App Store | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*