Blackberry PlayBook – din nou despre browser

Ma intreb de ce RIM ne arata doar browserul de pe PlayBook. Recunosc ca se misca bine, dar parca nu vreau sa am Flash in browser si sa vad toate reclamele. Abia am scapat de el pe computer.

Oare va exista si un FlashBlock sau un click to flash pentru PlayBook?

Mi se pare interesant ca RIM folosesc un computer cu Windows XP pentru developement si au Chrome pe post de browser.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. dar parca nu vreau sa am Flash in browser si sa vad toate reclamele.

    Flash nu este doar pentru reclame și cred că știi și tu chestia asta. Nu știu cum ești tu, dar mie nu-mi place să fiu limitat la ce site-uri să vizitez.

    Mi se pare interesant ca RIM folosesc un computer cu Windows XP pentru developement si au Chrome pe post de browser.

    Pot folosesi XP din N motive. Ex: știu o firmă ce folosește Win98SE deoarece HASP key-ul unui program nu perge pe alt OS. Poate este o situație asemănătoare ;)

1 Trackback / Pingback

  1. PlayBook – aflam de ce NU merita | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*