cum se traieste pe seama trecerii de la pc la mac

belkin a scos un cablu “switch to mac”. jucaria e insotita de un software care iti muta poze, setari si chiar preferintele din browser.

50 dolari e cam mult pt un cablu USB. daca iti dadeau si clienti pentru vechiu PC pus la vanzare, poate ca merita… in plus, ce mai faci cu el dupa ce treci de la pc la mac?

partea mai funny e ca aceeasi firma facea in urma cu ceva timp un cablu de transfer de la xp la vista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cablu de transfer de la XP la Vista… cum vine asta? Poate un program de sincronizare intre cele doua pentru care este nevoie [nu intamplator] si de un cablu. Banii sunt in special pentru soft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*