internet in avion – ieftin ca braga

acu fara mijto. pt o calatorie america – europa vei plati 12-13 dolari. internet wireless, viteza bunicica etc.

daca iti mai dau baietzii si acces la o priza ca sa nu-ti moara laptopu in mijlocul distractiei te-ai scos.

iar daca plimbarea ta cu avionul dureaza mai putin de 3 ore platesti 10 $ pt net. daca sistemul e pe baza de parola, o sa plateasca unu si afla toti parola : )

american airlines sunt primii care au dat informatii legat de pret si toate cele. jucaria va fi functionala cit de curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*