iPad 3G incepe sa nu mai merite deranjul?

AT&T a anuntat astazi ca schimba abonamentele de date pentru iPad 3G. de la 30 dolari pentru acces nelimitat, scade pretul, dar scade si traficul – 25 dolari pentru 2GB.

iPad 3G a devenit brusc mult mai neinteresant. Mda, stiu ca ai acces pe teritoriul US la toate WIFi hotspot-urile lor, dar chiar si asa…

Am luat hotarirea sa renunt la comanda pentru iPad 3G. Am sunat la MacMall si mi-au zis ca astazi urma sa fie trimis. Asa ca mai astept putin. Ideea este ca daca ai un iPad 3G te poti da si pe WiFI, dar daca ai un WiFI nu poti sa folosesti ocazional 3G-ul.

Tu ce ai face?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. Eu o sa folosesc Ipad 3g cu Webnwalk nelimitat de la cosmote.

  Acum il folosesc pe iphone si am facut 1,2 gb de trafic in cateva zile.

  E nelimitat cu 3 euro. Singura limitare e viteza: 384 kbps.

 2. poti sa imi spui si mie mai multe detalii despre oferta asta cu 3 euro nelimitat ? ca eu nu am auzit de asa ceva de la cosmote, caut de mult.
  E la cartela sau la abonament ?

 3. Nasol, desi viteza lor pe AT&T este de pana la 150kbps cred ca nu mai continui abonamentul.Sper cand ajung in RO sa prind si eu o oferta cum zice Mihai mai sus cu 3 euro.A , si nu imi da voie sa fac updates pe itunes daca aplicatia are peste 30mb , imi zice sa ma bag pe wi-fi , dar Insta…..us merge , la fel si MXTube.

 4. @Vasu:

  – este o extraoptiune valabila atat la cartela cat si la abonament

  – 3 euro + TVA

  – setarile sunt: APN-wnw, user-wnw, pass-wnw

  – merge orice vrei atat de pe mobil cat si de pe laptop

  – pot sa folosesc Iphoneul ca pe un hotspot :D

  – singura limitare este cea de viteza: 384 kbps

 5. @mihai: inteleg ca asta e la Cosmote. Trebuie sa fii abonat, sau merge si la cartela pre-paid? daca e vorba de abonament, te obliga sa ai si abonament de voce? care e cel minim?

 6. Eu sunt inca norocos , planul de 29.99 de la AT&T il pot tine , asta pentru ca a fost deja activat.

 7. Merge si pe cartela prepaid.

  Cumperi o cartela SIM de 22 lei de la orice magazin.

  Activezi serviciul wnw. Sms la 969 cu textul A WNW

  Activezi extraoptiunea wnw. Sms la 969 cu textul A ABO. Ai nelimitat 30 de zile contra a 3 euro ce ce scad din creditul cartelei.

  V-am dat mai sus setarile corecte.

 8. Am scris ca e pe ambele. Si la abonament si la prepay. Ai nevoie de doar 22 lei ca sa cumperi o cartela si… GATA.

 9. @mihai – nu merge pe cosmote…ma chinui de 3 ore sa gasesc o solutie cu setarile date de tine, dar nu reusesc :(

 10. Si eu am modemul asta wifi de la orange, dar totusi mi-am comandat un iPad 3g si va spun si de ce:
  iPad este inutil fara net
  Ipad are autonomie teoretic 10 ore
  Modemul asta are autonomie teoretic 4 ore
  Deci daca as folosi Ipad fara 3g impreuna cu modemul asta as putea sa consider ca "imi scade autonomia" de la 10 ore la 4 ore in conditiile in care nu gasesc alta conexiune wifi.
  Si chestia asta cu autonomia de 10 ore mi se pare un mare plus al ipad-ului pe care il pierzi folosind combinatia asta

 11. @bogdan ai reusit?

  @boio stiu ca aterizez cam tarziu in discutia asta, dar te rog ajuta-ma, imi vine ipadul intr-o saptamana si nu stiu ce oferta sa aleg. orange si vodafone mi se par prea scumpi – n-am gasit decat de la 7 eur in sus, cu trafic limitat (500MB). pana la urma merge varianta cartela prepaid cosmote + activare serviciu? ar fi foarte ieftin si bun, dar nu stiu de ce, ceva nu-mi suna bine. si banuiesc ca vorbim de cartela normala, nu micro-sim, deci trebuie taiata.

  multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*