comentezi mai cu spor

Am facut azi citeva schimbari la capitolul comentarii pe boio.ro

Vei observa o mica schimbare la modul in care sunt afisate comentariile. In acelasi timp, am introdus Threaded Comments. Pe scurt: atunci cind comentezi, textul va fi imediat sub comentariul la care faci referinta, nu la final. Ceea ce poate fi benefic.

un exemplu aici

Ca sa facem sistemul sa functioneze mai bine, am sa va rog sa comentati si apoi sa-mi dati de veste daca ceva nu merge. Daca nu iti place cum arata sau cum se misca jucaria, astept idei bune…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*