meniul ascuns al google pentru iPhone

google ne arata ca stie de gluma si mai ales stie sa se joace si sa profite de avantajele iPhone.

daca ai descarcat aplicatia lor “Google Mobile App”, ai observat poate ca recent a fost updatata. la vremea respectiva Google nu a dat nici o informatie despre noile functii. Cineva care s-a jucat suficient cu ea, a observat un meniu ascuns – “Bells and Whistles”. Trebuie sa intri in meniul “Settings” si sa dai cu degetul de 5 ori in sus pe ecran. vei observa ca sub “About” mai apare un meniu.

ai citeva setari de teme, sunete diferite si alte jucarele care fac aplicatia mai atragatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Faina ,pana acuma am mai vazut chestia asta doar la “Bug Dome 2” unde daca apesi de 6 ori consecutiv in coltul din stanga sus in meniul de inceput iti apare o paginacu optiuni de cheat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*