bluesn0w – o altfel de deblocare pentru iPhone

stim deja cum se deblocheaza iPhone 3G cu yellosn0w. avem insa hackeri care s-au ocupat in ultima vreme de o alta deblocare – cea a bluetooth.

deocamdata baietii nu au de gand sa rezolve probelemele cu trimiterea de mp3-uri sau altele pe bluetooth ci doar compatibilitatea iPhone cu o tastatura externa prin bluesn0w.

presupun ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca bluesn0w lucreaza pe un iPhone trecut prin jailbreak. uite asa ai inca un motiv sa-ti jailbreakuiesti iPhone-ul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. super tare oare cand vor scoate versiuna finala si presupun k nu o sa fie ceva de genul ibluetooth cred k o sa fie ca la telefoanele normale adik te duci la melodie si dak vrei dai option treimitere prin bluetooth….intelegi ce vreau sa zic asa ar fi cel mai tare cu asta am un telefon cu adevarat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*