YiPhone

hackerii au umor. george hotz – pustiul care a demonstrat pentru prima data cum se deblocheaza un iPhone si-a lansat un nou site.

el ameninta DEV Team ca daca ei nu vor lansa mai repede pwonage tool-ul pt iPhone 2.0 o sa arunce el pe piata YiPhone. evident nu este decit o gluma la adresa lui Zibri si a Ziphone. poza de pe site intareste asta.

sau poate ca nu e doar o gluma… ; )

anyway, contorul de sub poza numara invers 59 ore. vom afla in curind despre ce e vorba…

update: Zibri raspunde impaciuitor

dev-team raspund si ei suparati ca geohotz le-a stricat joaca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. Imi place concurenta intre hackeri. Chiar daca e gluma, chiar daca nu. La urma urmei, concurenta inseamna progres :P ;))

  2. am gasit ceva pe youtube in 2 parti cum cineva cica arata cum se deblocheaza si activeaza iphone 2.0.o fi adevarat?c-am mult suspans,probabil o sa apara cand o sa fiu in concediu si nu am mai rezolvat nimik:)sunt curios cum o sa mearga versiunea 2
    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*