Reclama noua pentru iPhone – “Dream”

Sau mai exact, pentru functia de “Do not disturb” – una dintre multele chestii care exista in iOS si pe care nu o folosesc, dar ma bucur ca exista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bine ca nici nu functioneaza cum trebuie dar Apple ii face reclama. Sper sa se rezolve cat mai curand ca de vreo doua zile fanii apple sunt luati peste picior pentru treaba asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*