LunaTik – transforma iPod Nano intr-un super ceas

Curele de ceas pentru iPod Nano exista din prima zi, dar cineva a reusit sa le faca sa arate excelent. Preturile speciale de lansare pentru cele doua curele sunt intre 35 si 70 dolari. Mai dai inca 150 dolari pe un iPod Nano si ai un super ceas.

Stiu ca pare butucanos, dar iPod Nano e mai mic decit crezi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Am comandat deja cele două tipuri de curele, pe de rost nu mai știu exact cât am plătit, dar mă puteți urmări pe twitter și va spun. Singura problema este ca inca nu sunt produse, inca sunt precomenzi iar cei de acolo ca răspuns la email-urile noastre trimit doar un autoreply.
    Sper ă nu fie o țeapă, gen magazin online românesc.
    Vă țin la curent. Cosmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*