Povestea Angry Birds

Asta a fost primul joc care mi-a atras atentia si pe care nu m-am lasat pina nu l-am terminat. Acum il am si pe Mac, dar tot pe iPad ramane mai interesant de jucat.

Apropo, in februarie vom avea versiune de Valentine’s Day. Este o continuare a Angry Birds Seasons care va avea cite un episod nou si de Pasti, Halloween sau de alte sarbatori.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.