Transforma iPod Nano intr-un ceas de mana

Nici nu s-a lansat bine noul Nano ca a si aparut pe piata o curea de ceas care se potriveste la fix pe agatatoarea jucariei. Asta pentru ca are 22 mm latime.

  

Bratara costa 17 dolari si vine in culori diferite, ca sa se asorteze cu iPod-ul. Iti mai trebuie doar o mana suficient de butucanoasa.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*