Dezavantajele unei camere HD pe iPad

Asta mai lipsea…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. O simpla camera ca cea de pe ipod touch 4g e perfecta. Nu vad pe nimeni filmand cu ipadul sau pozand. Suna complet retard.

 2. Trebuie sa luati in calcul si aplicatiile augmented reality de tipu “layar reality browser” ,cu ecranul gigant este foarte util iPad-ul fata de un un iPod sau iPhone .
  Nu sunt deacord cu ce spui ,daca tot pune o camera in spate sa puna una demna de anu 2011 ,macar ca si cea de pe iPhone ,spatiu este ,nu e vorba de iPod touch care este anorexic .
  Eu cred ca o sa fie HD ,in sensu ca o sa filmeze 720P ,da nu va avea rezolutie mare la fotografii (1 MP) ,mai mult ca sigur este camera de pe iPod touch .

 3. Conform unui articol publicat de Engadget, o sursa i-a in format despre faptul ca iPad va avea o camera pe partea din spate de 1 megapixel.

  Sincer, cred ca este probabil adevarat – stiu ca multi vor spune ca, decat asa proasta, mai bine deloc.

  Explicatia ar fi insa simpla: camera din spate va fi folosita NUMAI de FaceTime (ca si cea din fata). Stim din experienta ca Steve Jobs nu adauga optiuni nefolositoare pe aparatele Apple… de ce ar incepe acum, adaugand o camera pentru poze pe iPad?

  Ramane de vazut, in lunile urmatoare, daca zvonul este adevarat sau fals!

 4. iPadul nu are nevoie de o camera pentru poze/filmari ci de o camera in fata pentru video conferinte!

 5. @Vali J.
  Ideea este ca la fel ca si pe iPod touch acea camera va avea posibilitatea sa faca poze ,nu doar sa filmeze ,de aici si contradictia ,ori pun o camera buna sa faca si poze ori renunta din software la optiune de a face poze + ca o sa apara si aplicatie photoboot de pe Mac-uri care este axata mai mult pe poze retusate .

 6. Sunt perfect de acord cu tine – ar trebui sa scoata din software aplicatia “camera” si sa lase doar FaceTime. Asa, o camera pe spatele iPadului ar fi geniala.

  PS: desi sunt sigur ca Cydia o sa fie full de aplicatii pentru facut poze, deci doritorii de folosit iPadul drept camera vor fi satisfacuti

 7. de ce sa nu pui o camera decenta? spuneti un motiv bun pentru care as pune o camera de 1 megapixel in locul uneia de 5 de exemplu. Eu chiar nu inteleg. Pentru ca tehnologia si sunt sigur ca si preturile sunt exact aceleasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*