3.1 sau nu?

in seara asta, in lipsa de altceva mai bun am hotarit sa fac un custom firmware 3.1. apoi, tot in lipsa de… am zis sa-l pun pe telefon.

singura mea motivatie era legata de Dropbox. Dar si aia … nu era prea puternica. dupa vo 10 ori cu eroarea 1600 am zis sa intreb lumea:

merita 3.1? Da? de ce? Nu? ce preferi in schimb?

later edit: am trecut la 3.1. gata. e oficial :) imi dau cu parerea, pentru cine e interesat, in zilele urmatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @Ionut: merci pentru info de mai sus. am modificat exact asa cum am mentionat tu mai sus dar tot nu apare nimic.

  2. Deci peste tot pe unde apare Turkcell acolo trebuie pus ce mai exact? Eu am Orange, deblocat oficial, in tot fisierul ala imi apare Orange Ro scris peste tot insa in telefon nu`mi afiseaza numele operatorului.

  3. Salut!
    Am un iphone 2G pe care l-am adus la 3.0. Se merita sa ii fac upgrade la 3.1?
    Multumesc

  4. saluare…am si eu o problema mai “dificila” daca pot spune asa..am la firmware 05.11.07…am citit cva pe net ca tre sa am 3.1 si eu am 3.0.1 . Trebuie sa intru in cydia sa instalez fuzzyband si apoi il decodez…acu ca a aparut 3.1.2 si am vazut ca nu prea e recomandat nush ce sa fac…ast un rasp

  5. daca vreti sa faceti upgrade la 3.1 , si sa il deblocati , folositi black ra1n , si in 13 secunde este gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*