iKit: sub-netbook pentru bloggerul din tine

ti se pare ca asus eee pc e mic? iKit de la Imovio este viitorul. pretul si calitatile il fac cea mai buna unealta perfecta pentru blogging. asta daca iPhone cu aplicatia wordpress nu te tenteaza.

jucaria merge pe linux, are webcam incorporat, o tastatura qwerty, se conecteaza la 3G din telefonul tau pe bluetooth sau direct la WIFI.  are slot de card SD de 8GB, 1 USB, 128 MB ram, display de 2,5 inch, o boxa

iKit are opera browser, un client de mail si messenger si toate aplicatiile unui telefon obisnuit (mai putin partea de telefon)

nu te-am convins? ce zici daca pentru o astfel de minunatie platesti doar 175 dolari. cind apare in magazine imi iau si eu vo trei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*