Vodafone Romania citeste boio.ro

primesc un telefon de la numar blocat. prefer sa nu raspund la ele, dar zic sa incerc. poate ca ma sna omu de la tara, de pe un telefon din anii 50…

cind colo o voce placuta de la… Vodafone. Nu, nu ma dadeau in judecata. vroiau sa-si ceara scuze. de emotie imi venea sa vorbesc in engleza. am ajuns sa traiesc un astfel de moment in Romnia? si mai ales cu prietenii de la Vodafone?

povestea e simpla. pe boio.ro apare un articol. despre departamentul relatii cu clientii vodafone. o saptamana mai tarziu, sefa lu tanti aia care nu stie sa vorbeasca ma suna si isi cere scuze in numele echipei/companiei si imi spune ca s-au luat masuri.

ca sa fiu sigur ca vorbim despre acelasi lucru am intrebat-o de unde a aflat de poveste si imi spune ca “de pe blog”. evident.

daca tot discutam cu reprezentatntul Vodafone ii spun si ca in aprilie am trimis un mail la “Relatii cu clientii” si ca nu am primit raspuns pina acum.

povestea asta are 2 concluzii:

 • vodafone stie sa citeasca bloguri. sau cel putin boio.ro,
 • vodafone stie sa-si recunoasca greseala si sa-si ceara scuze. ceea ce e de apreciat.

ok vodafone, cu spam-ul pe sms cum o rezolvam? nu mai vreau sa mai primesc mesaje-reclama la ora 4 dimineata… hai ca se poate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Hehe frumos din partea lor acest gest, nu ma asteptam sincer :) cu spam-ul poate da poate nu :D avand in vede acuma ca stiu cine esti poate te spameaza din placere, un articol nu strica :))

 2. Abonamentul e facut in Romania si il folosesti in SUA ? Poate de aici diferenta de fus orar si SMS la ore nepotrivite. Ora la care trimit e a serverului de aici.
  (zic si eu, nu stiu sigur.. :)

 3. da-i in judecata si cere-le daune sa vezi cum nu-ti mai trimit mesaje….eu am ajuns sa nu mai primesc oferte nici pe telefon si nic in posta de la megaimage, billa sau carefour, bricostore si altii…a fost suficienta o notificare si o solicitare de daune….
  singurii care imi mai trimit mesaje comerciale sunt unii la care am lucrat 4 ani si pe care chiar nu pot sa-i amenint ca-i dau in judecata :))) (nu e vorba de respect dar se poate intoarce impotriva mea)

 4. si-au cerut scuze pt k articolul spunea un adevar si le facea reclama proasta… asta e singurul motiv..

 5. Mcleaner, ii softul care iti poate bloca toate mesajele apelurile pe care nu le doresti. softu il gasesti pe Cydia la un pret mic. eu zic ca merita cumparat.

 6. Daca vrei sa nu mai primesti mesaje de la vodafone poti sa suni la *567 si sa alegi optiunea NU. In acest mod vei fi scos de pe lista celor care primesc mesaje promo de la Vodafone.

1 Trackback / Pingback

 1. *567 – scapa de spam-ul de la vodafone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*