virusul de iPhone – facut de un pusti de 11 ani

… care nu avea ce face si a vrut sa vada cit de fraiera e lumea. si au pus multi botu. mikey si-a atins scopul.

atacul malware asupra iPhone a aparut sub forma unui update pt cei care vor sa-si tina telefonul deblocat sub firmware-ul 1.1.3.

eu pot sa zic ca am avut o clipa de inspiratie si am trecut peste el acu o saptamana fara sa-l instalez. ceva nu-mi mirosea bine. si bine am facut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. “virusul”, auzi… nu e nici pe departe un virus, cel mai rau lucru care se putea intampla era sa dezinstalezi erica’s tools… pe care le poti pune la loc, oricum…

  2. @andrei: nu e un virus in adevaratu sens ci un malware. dar iti sterge toate documentele din iPhone.

    diferenta dintre asta si un virus e ca asta nu se transmite singur ci tre sa-l instalezi tu. dar tot face rau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*