iPod-ul viitorului

nu arata rau, desi nu ma vad purtind-ul. nu imi plac bijuteriile. castile wireless insa, imi plac. foarte mult.

stiu. e doar un mock-up dar unul bun.

si ca sa se inscrie in noua linie apple, iBangle este facut din aluminiu, are un multi-touch trackpad si led-uri incorporate.

mai multe poze

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu prea are cum, au uitat ca are nevoie si de acumulator :) Poate sa transforme caldura corpului in electricitate, altfel… Castile sunt total ireale. O casca wireless are nevoie de alimetnare separata – propriul acumulator.

  2. @cosmin: daca te uiti la un ipod shuffle are cam aceleasi dimensiuni. in alta forma, evident. asa ca forma si dimensiunile sunt posibile.

    cit despre casti… ar fi frumos. sa fim optimisti :D

  3. Un lucru e sigur. Vor face o gramada de bani d p urma castilor. Eu unu pe ratacesc pe astea de 1 m dapai p cele micutze. Tre sati iei si de rezerva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*