Gmail Multiple Inboxes si mandria romaneasca

Am obiceiul sa apreciez munca romanilor de peste hotare. Nu pentru ca romanii ramasi acasa nu ar face o treaba buna, ci pentru ca stiu ce inseamna sa fii plecat din tara si sa faci impresie buna.

Astazi i-a venit rindul lui Vivi sa devina faimos. Si meritele lui sau ale altora care lucreaza la fel de bine ar trebui mentionate mai des in presa de oriunde. Doar asa va stii lumea ca romanii chiar sunt muncitori. Si mai ales – romanii nu sunt buni doar sa dea cu sapa si sa culeaga capsuni, ci sa-si si puna capul la contributie.

Octavian “Vivi” Costache este unul dintre acei putini romani care muncesc la Google si au facut povestea asta publica. Nu e rau deloc. Dar astazi, munca lui a iesit in evidenta si mai mult, dupa ce un proiect al sau a devenit public. Discutam despre Gmail Multiple Inboxes.

Deocamdata functia este experimentala, dar succesul ei nu s-a lasat asteptat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Foarte tare! In felul o sa vada si lumea ca romanul este bun si la altceva decat furat, violat si violenta. Folosesc Gmail de ani buni si sunt foarte multumit de serviciile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*