fan club Miley Cyrus

stii vorba aia cu “a post that keeps on giving”? well, postul meu despre Miley Cyrus ma face sa zambesc de fiecare data. Nu din cauza informatiilor de acolo, ci a comentariilor care vin in fiecare zi.

citeste comentariile si vei vedea la ce ma refer. Mai funny e ca un amarit de post a ajuns sa se transforme in Fan-Club pentru Miley Cyrus. Nu stiu ca fanii ei sunt chiar atit de ignoranti, sau pur si simplu nu ii duce capul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*