jena(n)t de brainTV

nu stiu daca sa rid (de ele), sa zambesc de poantele ieftinutze sau sau sa-mi fie mila. nu stiu cine le scrie textele sau daca nu le e rusine sa mai iasa pe strada dupa o emisiune de genu asta.

eu inteleg ca internetul e liber si ca o televiziunea online poa sa faca ce vrea, dar pe mine m-a lasat cu un gust amar. sper sa-si revina la timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*