Amazon Kindle 2

pozele, preturile si detaliile au aparut pe net, cu 2 zile inainte de lansarea oficiala. Arata bine, dar eu inca nu ii vad rostul.

imi place ca a luat forma iPhone 3G, cel putin lateral si “din spate”. Kindle 2 va costa 359 dolari si va fi disponibila aproape de sfarsitul lui februarie. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Kindle 2. asa si? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*