strategie de campanie

avem de invatat din site-urile oficiale ale candidatilor la presedintia SUA.

La o zi inaintea alegerilor, Obama te intimpina cu un splashscreen simplu: o poza in care te roaga sa devii voluntar. pe fundal e o imagine cu el, care se pregateste sa iasa din culise pe o scena cu multa lume. atitudine de invingator, mesaj subliminal

McCain are si el un splashscreen, cu 2 filme. mai greu de vazut de omul care nu are net bun. in plus, mesajul e mai direct, dar ajunge mai greu la om (tre sa dai play).

video e facut pe stilul “I’m a PC”.  gresita alegere…

si un alt amanunt interesant: Obama vinde pe site-ul propriu tricouri, sepci si cani cu fata si numele lui. McCain a pus poza lui Obama si le povesteste alegatorilor unde si cum minte contracandidatul sau. gresit iar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. genial splashscreen-ul lui Obama. l-am vazut si eu zilele trecute. mi se face pielea de gaina cand ma uit la el. genial!

  2. Care e faza cu campania electorala din USA? De ce starneste atat interes la noi? Dupa cum zicea si Mircea Badea, cei doi candidati sunt doar niste actori care isi interpreteaza fiecare rolul. Ce conteaza cine va castiga, atat timp cat nu cel care va castiga va conduce tara, ci cei care sunt in spatele lor, cei care le-au finantat campania.

1 Trackback / Pingback

  1. candidatii bloggeri | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*