fetele de la AdSense

am primit un mail de la Lilly si Julie de la echipa AdSense.

mailul scris intr-o romaneasca …academica e de fapt un newsletter cu sfaturi legate de optimizare si noutati de la adsense.

in numarul viitor as vrea sa stiu mai multe despre lilly si julie. sau e oar o strategie de marketing si newslettertu e o traducere de gigi si manole dupa cel in limba engleza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Blogosfera azi 30.11 | MariusSescu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*