boio.ro – blogul ideal

in ultima vreme am incercat diferite stiluri pe blog.

am avut seriale, concursuri (apropo, concursul cu Zagg se incheie pe 16 ianuarie, ora 7AM. tu te-ai inscris?), WTF of the day, Live-blogging, sau … napolitane. asta pe linga stirile serioase, in premiera, in exclusivitate, idei bune si critici pe masura.

Suportul Tehnic pentru iPhone si noua pagina de Suport Tehnic pentru Mac OS X au capatat bannere noi si se maresc pe zi ce trece. Stiu: brandul boio.ro devine mai complex dar si mai usor de acceptat si indragit de catre cititori.

o discutie cu unul dintre acesti cititori mi-a dat putin de gandit. Omul imi spunea ceva de genu: “te citesc in fiecare zi. Pacat ca uneori nu postezi decit 2 articole pe zi.”.

si eu care credeam ca Importtanta e Calitatea, nu cantitatea. Concluzia e simpla. M-am ferit sa postez stiri aiurea, in semn de respect pentru cititorii boio.ro. Cel care intra aici in fiecare zi, stie ca va gasi o informatie care merita cu adevarat bagata in seama. Sau un tutorial pe care se poate baza.

stiu ca nu pot sa multumesc pe toata lumea. totusi… cum ar putea boio.ro sa devina blogul tau ideal?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. “M-am ferit sa postez stiri aiurea, in semn de respect pentru cititorii boio.ro. Cel care intra aici in fiecare zi, stie ca va gasi o informatie care merita cu adevarat bagata in seama. ”

  perfect deacord cu tine. dar totusi cateodata au mai fost si cateva post-uri aiurea… dar putine intradevar.
  si eu te citesc in fiecare zi. m-as bucura daca ai posta si articole din lumea linux…. acuma daca stam sa analizam atat Iphone cat si mac OSX isi au radacinile in unix

 2. Eu zic ca ai putea sa faci astfel. E doar o sugestie. Ai putea sa scrii 2 articole (calitate) pe zi despre ce vrei tu, si alte 2-3 de genul News, sau Tips and Tricks, intr-o categorie separata. Categoria asta separata ar aparea undeva in sidebar, ca un flux de informatii, de genul linkul zilei, ce mai e nou, etc.

  Asta ar fi raspunsul meu legat de “Pacat ca uneori nu postezi decit 2 articole pe zi.”

 3. P.S. Personal, cred ca scrii destul de des. Si chiar daca nu sint in domeniul iPhone, am gasit de multe ori informatii interesante pentu mine.

  Keep up the good work.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. unde sa tii pozele pe net? | boio.ro
 2. Zagg concurs - and the winner is… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*