VIDEO Vitezele navelor din Star Trek (Warp Speed) în comparație cu viteza luminii

Star Trek Next Generation. FOTO IMDB
Star Trek Next Generation. FOTO IMDB

Cine mă cunoaște știe cât de mult savurez episoadele Star Trek. Am crescut cu “Next Generation” și a rămas seria mea preferată chiar dacă am văzut și altele sau filmele aparute atunci și acum.

Chiar mă gândeam zilele trecute cât mai durează până când avem și noio navă care merge măcar cu viteza luminii, nu neapărat cu Warp Speed 6 sau 9. Clipul de mai jos aruncă o lumină (pun intended) asupra vitezelor din Star Trek.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*