newsletter sau mailuri pe la prieteni

m-am apucat sa dau mailuri la prieteni. dar nu la cei cu care stau toata ziua pe mess ci doar celor cu care nu am mai vorbit de mult.

am scris cel putin vo 12. scurte. mai mult intrebari.

inainte obisnuiam sa le trimit tone de poze odata la 3 saptamani, dar in ultima vreme nu prea am mai facut multe poze asa ca… Si de fiecare daa cind le trimiteam poze terbuia sa ma aleg macar cu cite un reply de la fiecare. asa mai stiam ca mai traiesc.

partea mai interesanta este ca multi dintre ei sunt in cele mai indepartate colturi ale lumii. fie ca lucreaza acolo, fie ca sunt locuitori ai tarilor respective si … nu au de ales. de cele mai multe ori insa, primesc mai degraba semne de la prieteni de prin rusia sau slovacia decit de la romani…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*