Facebook – banii sau … viata pe net

probabil ca ai auzit de povestea cu Facebook. Pe scurt, Microsoft se pregatea mai acu v-un an sa-i cumpere. Evaluarea lor spunea ca FaceBook face 16 miliarde dolari. Azi a iesit la iveala un document care ne da adevarata valoare a retelei sociale: mai putin de 4 miliarde dolari.

da, am vazut povesti cu cifre si la case mai … romanesti, dar nu credeam ca gigantii netului se prostesc unii pe altii in halul asta.

Chiar citeam zilele trecute in ultima editie a Cartii Recordurilor ca Mark Zuckerberg (inventatorul Facebook) este cel mai tanar miliardar american – peste 16 miliarde dolari. Uite ca nu prea e asa…

In alta ordine de idei, tari apropiate noua, precum Italia se gandesc sa puna garda Facebook. Odata ajunsa moda in Europa, se va intinde repede. Asta inseamna ca valoarea retelei sociale poate sa mai scada.

Pina le scade valoarea in bani, le scade valoarea morala. Cu chestii de genul asta sau asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*