recomandari romanesti de la google reader

google reader iti face recomandari de bloguri la care poti sa subscrii. primul pe lista de recomandari romanesti a aparut (la mine, cel putin) blogul Andressei. urmat de cel al lui Vlad Stan si de blogul Subiectiv.

mai erau vo 2 de care nu am auzit pina acum. sunt curios care sunt criteriile pe care google face recomandarile si daca blogul meu apare in recomandarile facute catre altii.

iar google reader iti da si statistici cu privire la nr de subscriberi si la numarul de posturi pe saptamana.

uite ca am mai aflat ceva cu ocazia asta. nu stiam ca scriu peste 32 de posturi pe saptamana :d

apropo, nu uita de feed. este fierbinte si mai ales gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*