Egali in fata Dealerilor Apple?

Povestea e simpla: Un cititor boio.ro a vazut povestea cu Noumax si si-a luat inima in dinti sa sune la un alt Dealer Apple, tot din Romania pentru a comanda un accesoriu. De ceva timp este dus cu vorba.

Ummm… Probabil ca sint eu ghinionist. Dau peste un domn amabil la telefon care imi spune ca sa ii trimit eu un mail despre ce produs ma intereseaza, ca el e ocupat la momentul vorbirii. Are niste domni in fata care cumpara 5 Mac-uri si…”stiti dvs”

Poate sint eu pretentios, insa am considerat ca nu e cazul sa fiu expediat asa. Ba, mai mult, avind in vedere ca nu i-am mai trimis nici un email, am sperat ( pina in ziua de azi ) sa revina cu un apel…

Stiu ca nu cumparam 5 Mac-uri, dar imi dau silinta sa imi iau macar unul…

Poti sa citesti toata povestea lui Mircea Radeanu aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Noumax sunt chiar ok , acum na nu toata lumea poate fi multumita , dar eu cred ca sunt pe drumul cel bun, acum desigur pana sa ajunga la nivelul (daca o sa ajunga vreodata ) suportului Apple din State mai este cale lunga.

 2. daca ai fost vreodata intr-un apple store, atunci stii ca niciodata nu o sa ajunga o firma din romania sa isi trateze clientii asha.

 3. Coincidenta sau nu, am primit la o zi dupa postarea lui Adrian urmatorul email:
  “Buna ziua,

  Astazi a ajuns la noi produsul dorit de dvoastra.
  In cazul in care va mai intereseaza, va asteptam la magazin.

  Ne cerem scuze inca o data pentru neplacerile create.

  Cu stima,

  Nu pot decit sa iti multumesc Adriane pentru suport si banuiesc ca se numara si ei printre cititorii tai…

1 Trackback / Pingback

 1. » Egali în faÈ›a dealer-ilor Apple! :cosmin dinu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*