Cind, Ce si mai ales cum

E plina tara de Tech Blogs.Toti stiu sa copieze si sa traduca. Mai putini inteleg ce se intimpla si atunci cind au un subiect real, nu stiu cum sa-l trateze.

Mark my words: conteaza cind, ce si mai ales cum scrii. Lumea apreciaza informatia de calitate, scrisa bine. Nu cantitatea si nici articolele la norma.

Din 15 ianuarie, ora zero Vino pe cel mai bun Tech Blog din Romaniaboio.ro. Vei avea ce sa vezi ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Complet de-acord, cu vreo 2 ore inainte sa postezi asta il scosesem pe zaone din RSS reader si i-am dat unfollow pe Twitter din cauza ca spama prea mult :)

 2. Touché ! Am fost si eu asaltat de cantitatea articolelor inutile pe un alt blog ce-l urmaresc (probabil si tu fiind pe subiecte similare cu al tau).
  Era mult in decurs de 2 ore ce a fost ulterior sintetizat intr-un singur articol . WTF.

 3. deci boio.ro e singurul blog pe care il citesc … e super fain … plus ca imi raspunzi la toate intrebarile stupide pe care le pun si-ti multumesc mult pentru asta … articolele chiar faine… aflu tot ce misca de aici;))…

 4. Se vede ca Adi e ziarist, stie sa sintetizeze informatia cu adevarat utila. Desi si munca “celuilalt” e de apreciat pentru ca e facuta din pasiune si trebuie sa apreciem asta.

  Anyway, succes Adi cu noul blog, abia astept sa-l citesc! Sa nu ne dezamagesti :)

 5. @Claudiu: nu exista un “celalalt”. Exista calitate si lipsa ei. De oriunde ar veni ea.

  Eu simt ca imi bat joc de cititorii mei daca le bag pe gat informatie gresita, pareri aiurea si chestii care nu le folosesc. boio.ro este ceea ce se numeste “curated information”. 1-5 posturi pe zi, cu ceea ce e relevant, este de ajuns. Cine are nevoie sa afle toate amanuntele despre un anumit subiect marunt, citeste direct de la sursa, nu sta dupa traduceri proaste si lipsa de personalitate in exprimarea opiniilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*