VIDEO Românii, invitați să redescopere România. Un video realizat de Wild Carpathia ne aduce aminte ce țară frumoasă avem

Peisaj din România. FOTO Wild Carpathia
Peisaj din România. FOTO Wild Carpathia

“Campania ”România Redescoperă-te a fost realizată pentru a susține industria turismului și milioanele de locuri de muncă care depind de acest sector. Sperăm ca aceste filme să vă inspire și să vă determine să redescoperiți comorile României” spune echipa Wild Carpathia. 

Imaginile de mai jos sunt superbe. Și mi-au făcut poftă de colindat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*