Your second chance for Phraselator

Don’t you love the moments when a boio.ro fan forgets to redeem his promo-code? Not because you like others to lose, but just ’cause you’ve got another chance for a great app. If you’re quick enough, that is.

Today’s app is Phraselator and four promo-codes are up for grabs. The first four commenters on this post will each get a code.

update: all gone! The winners (Cosmin, Andrei, Elia and A. Netoiu) got their codes via email.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. my bad. articolul a aparut de doua ori asa ca cele 4 coduri au fost trimise catre primii care au postat comentarii la art asta sau celalalt. stiu ca al doilea post nu mai apare pe blog, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvint.

    Pina atunci participa la concursul pentru eXtra Voice Recorder for OS X.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*