Cadou de ziua mea

Se dau 3 idei:

1. OS X Lion vine prin Mac App Store si va avea o partitie de restore direct pe computer. Chiar nu mai avem nevoie de Unitate Optica.

2. Samsung a scos HDD de 1TB care intra in MacBook Pro, iar actualul MacBook Air poate sa inghita pina la 480GB pe un SSD (stiu, costa mult).

3. Tehnologia actuala poate sa suporte un display de 15″ care are rezolutie mai mare de 1440 x 900.

Asadar… Apple, ziua mea este pe 1 august. Vreau si eu un MacBook Air de 15″ cu Port Ethernet, 2 USB-uri, SD card slot, baterie de cel putin 6 ore si display mat cu rezolutie mai mare de cea pomenita mai sus si un SSD de macar 256GB. Lion ar sta asa de bine pe el…

Hai ca se poate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. faza cu port ethernet pe MB Air nu se va intampla ….. e mai groasa mufa UTP decat marginea laptopului :D

  2. Adi! Sanatate nu vrei? :)) si Fericire exagerata alaturi de familie? nu-i mai ieftin? :)

  3. 31 iulie :) vreau a 4-a generatie de airport extreme si iphone 4s(5 ?! ) pana atunci lansate ca sa stiu o treaba. Hai ca se poate

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. DVD-ul a murit odata cu Lion si noile produse Apple | boio.ro
  2. Cumperi toate produsele Apple? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*