E oficial: Apple vinde iPhone 4 deblocat in USA

Iar la 649 dolari pentru un iPhone 4 de 16GB cred ca afacerile multor vanzatori din Romania vor disparea brusc.

Telefonul poate fi cumparat direct de pe apple.com sau din orice magazin fara contract si fara microSIM.

Pretul unui iPhone 4 de 32GB este de 749 dolari. La banii astia se mai adauga si taxe, care in functie de statul american in care stai sunt intre 0 si 9%.

Cine vrea un iPhone 3GS de 16GB Factory Unlocked? Update: telefonul a fost vandut!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Stii prea bine ca sint un fan si ca iti apreciez scrierile, urmarindu-le cu mare interes… Insa nu pricep nici cum vor muri unele afaceri din Romania din cauza acestei schimbari si, mai ales, nu inteleg cum ne ajuta pe noi. Eu din applestore nu pot cumpara, intrucit am nefericitul statut de cetatean roman care locuieste in Romania :(
  Cel mult o sa cistige tot aia de la Emag ( asta ca sa dau un singur exemplu de nesimtire ) care vor face “promotii” si il vor vinde in continuare mai scump.

 2. referitor la pretul ip4, daca nu ai pe cineva sa ti-l ia de acolo, nu faci mare lucru. iar sa il comanzi la’baieti’ nu iese bine, sare de 3300. adica cu 5 mil mai mult decat la emag.
  chiar daca l-am putea comanda din ro fara transport, doar cu tva adaugat, ar ajunge la 2400 lei. tinand cont ca la emag de ex poti cumpara in rate cu un card, diferenta de 4 mil nu mai conteaza.
  zic si eu…

 3. @Mircea: afacerile romanesti de care vorbeam se bazeaza tocmai pe faptul ca singurele metode de a aduce iPhone in RO (pe linga cele aduse legal de operatorii GSM) este sa-l iei din Europa sau Asia. Acolo preturile sunt mai mari. Pretul din US este unul dintre cele mai mici. Asa ca lumea care cauta putin pe net isi da seama ca poate sa gaseasca (pe eBay sau alte cai) iPhone 4 mai ieftin decit la magazinul mentionat de tine.

  Evident, magazinul in cauza poate sa scada simtitor preturile si asta nu poate sa fie decit in beneficiul userilor.

 4. In Hong-Kong este mai ieftin ca in USA, de acolo aduc majoritatea “afaceristilor” de pe okazii sau alte site-uri de pe la noi. Acum ca se pot lua si din SUA la pretul asta (foarte bun de altfel), cred ca 90% din cei care vor merge acolo in vara cu afaceri sau in vacanta vor veni cu 1-2 in geamantan :)

  La noi in magazine preturile nu vor scadea, atata timp cat nu exista magazin oficial si cat Vodafone/Orange/Cosmote nu scad pretul.

 5. @Alex: problema e ca toti cei care aduc din Hong-Kong isi pun si adaos-ul lor. Nu stiu de ce am un feeling ca Apple va face iPhone-ul din US mai ieftin decit cel de acolo.

 6. Om vedea. Momentan in HK un iPhone 4 16GB este exact 640 USD, deci intre 2-10% mai ieftin ca in SUA.

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone 4 – note de inceput | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*