Windows 10

Back in 2008 I left Windows behind for OS X. Watching their keynote today I still think that I made the right decision.

What do you think?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ca funcționalitate, OS X e mult în fața Windows, dar Microsoft măcar a îmbunătățiț design-ul în loc să-l transforme într-un vis ciudat de-al lui Ive.

  2. Tot in 2008 am renuntat la Wndows si de atunci n-as mai renunta niciodata la OSX si nici la IOS, in acelasi an am facut cele doua schimbari totale si sunt tare fericit ca am ceea ce imi trebuie la OSX si la IOS pe 5S (al treilea iphone al meu). Sincer sa fiu sunt atat de entuziasmat de noua legatura dintre OSX si IOS incat va veni si un iPad cat de curand si o sa fiu si mai fericit… abia astept! Intuivitatea idevice-urilor, usurinta in utilizare si design-ul super luxos si avangardist imi fac viata mai usoara si mai frumoasa, in plus niciodata n-am avut o singura problema cu OSX sau cu IOS, nici macar una…cu adevarat si stabil in tot ceea ce face Apple!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*