Atos obține o nouă specializare avansată de securitate în cloud oferită de Microsoft

Ionuț Isac. FOTO Total PR

Atos anunță obținerea unei noi specializări avansate de securitate în cloud, ca parte a gamei sale largi de specializări Microsoft. Prin obținerea acesteia, compania își consolidează parteneriatul de peste 20 de ani cu Microsoft, respectiv poziția de furnizor de top în managed security services.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, serviciile cloud cresc exponențial și, odată cu acestea, se extinde suprafața de atac a amenințătilor de securitate cibernetică. Atos a obținut specializarea avansată Microsoft în domeniul securității în cloud ca dovadă a capacităților și experienței companiei în implementarea unei protecții complete în Microsoft Azure și în mediile multi-cloud. Având în vedere adoptarea mai rapidă a cloud-ului, lipsa de vizibilitate și control în mediile multi-cloud și lipsa experților în securitate cloud, companiile implementează din ce în ce mai des servicii de managed security.

„Atos a dezvoltat o suită de ultimă generație, de servicii și soluții de securitate end-to-end, astfel încât companiile să se adapteze fără probleme și să maximizeze beneficiile cloudului. Suntem mândri să primim această nouă specializare din partea Microsoft pentru Cloud Security, ce reprezintă o altă recunoaștere a abilităților și experienței noastre în securizarea migrării clienților noștri către cloud. Cu o rețea de peste 5.000 de experți în securitate cibernetică în întreaga lume, dintre care peste 400 in România, și un centru de excelență pentru Cloud Security în România recunoscut la nivel global, expertiza Atos în domeniul securității în cloud este acum recunoscută și prin această certificare”, a declarat Ionuț Isac, Atos Global Head of Cloud Security.

Atos este, de asemenea, membru Microsoft Intelligent Security Association (MISA), un ecosistem puternic de furnizori de servicii de securitate gestionate, ce are ca scop protejarea eficientă a organizațiilor împotriva amenințărilor cibernetice în continuă evoluție.

Atos abordează securitatea în cloud prin trei dimensiuni principale: Cum să previi, să protejezi și să păstrezi securitatea în cloud, valorificând un portofoliu de servicii de top. Totodată, compania oferă clienților flexibilitate crescută, prin valorificarea și îmbunătățirea instrumentelor native de securitate ale furnizorilor de servicii cloud.

Despre Atos SE

Atos este lider global în transformarea digitală, cu 112.000 de angajați și venituri anuale de cca. 11 miliarde de euro. Numărul 1 european în securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări. Un pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează să facă un digital sigur și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o SE (Societas Europaea) și este listată la Euronext Paris.

Scopul Atos este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiului informațional. Expertiza și serviciile sale sprijină dezvoltarea cunoștințelor, educației și cercetării într-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice. În întreaga lume, Grupul le permite clienților și angajaților săi, precum și membrilor societăților în general să trăiască, să lucreze și să se dezvolte sustenabil, într-un spațiu informațional sigur și securizat.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*