FOTO VIDEO Purificator de aer AlecoAir P60 Elite – Despachetare și Review în limba română

Purificator de aer AlecoAir P60 Elite. FOTO Adrian Boioglu

Nicio masă fără pește, era o vorbă de pe vremea lui Ceaușescu. Nicio casă fără purificator, zic eu acum, în 2022.

Dacă deschizi geamul și ai praf în casă, dacă ai un animal de companie sau – mai ales – dacă ești fumător, atunci ai nevoie de un purificator. AlecoAir este o companie românească și produsele lor din zona asta de casă și, în special, smart home, mă atrag. Un purificator nu prea mai este doar un aparat care are un ventilator și un filtru și atât. E nevoie de mult mai mult. Iar P60 Elite de la AlecoAir vine cu 3 filtre, o lampă UV și o aplicație numai bună de controlat totul de la distanță.

Am făcut o despachetare și l-am și folosit câteva zile, așa că vă invit să urmăriți acest review.

AlecoAir P60 Elite nu este un dispozitiv pentru orice buzunar. Prețul lui ajunge – pe site-ul AlecoAir la 1399 lei. În funcțiile de promoțiile active acest preț poate să crească sau să scadă.

Ce mi-a plăcut: Aplicația este una decentă și poate să aducă niste rutine de automatizare în casa ta.

Ce nu mi-a plăcut: Piesele de schimb costă multișor.

Verdictul boio.ro: Dacă ai nevoie de un purificator (mai ales de unul smart), ia unul de la o companie românească, care arată bine și se integrează cu ușurință în orice casă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*