Concurs: Tricoul boio.ro se intoarce

Concursul de saptamana trecuta a avut succes, asa ca Pufosenia.ro iti face cadou o noua serie de tricouri boio.ro

Deja stii ca in oferta lor de tricouri personalizate a intrat tricoul boio.ro in doua variante: iPhone Expert si Mac Expert. Imi place pufosenia.ro pentru ca este o idee dusa la capat de un cititor boio.ro si un user de Mac. Catalin vrea acum sa vine cu un cadou pentru ceilalti cititori asa ca iti da ceva care sa-ti aduca aminte ca boio.ro iti ofera informatia de care ai nevoie, bine documentata.

Produsele de pe pufosenia.ro nu sunt facute in serie. Totul este lucrat manual si tricourile sunt din bumbac 100%.

La fel ca si saptamana trecuta, pufosenia.ro puna la bataie trei tricouri boio.ro. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga tricoul personalizat boio.ro si arata ca esti iPhone Expert sau Mac Expert http://is.gd/xzL823”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati vineri, 3 octombrie. Fiecare va putea sa achizitioneze un tricou boio.ro in varianta Mac sau iPhone expert si beneficiaza de transport gratuit in Romania (in reteaua Fan Courier sau Urgent Curier).

Acelasi cod poate fi folosit si pentru achizitionarea de alte tricouri. Avantajul este ca daca il iei acum ai transportul gratuit (in reteaua Fan Courier sau Urgent Curier).

Update: Castigatorii sunt @mihai2483, @ervinszasz si @TzaCaNel.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*