Concurs: Tricoul boio.ro se intoarce

Concursul de saptamana trecuta a avut succes, asa ca Pufosenia.ro iti face cadou o noua serie de tricouri boio.ro

Deja stii ca in oferta lor de tricouri personalizate a intrat tricoul boio.ro in doua variante: iPhone Expert si Mac Expert. Imi place pufosenia.ro pentru ca este o idee dusa la capat de un cititor boio.ro si un user de Mac. Catalin vrea acum sa vine cu un cadou pentru ceilalti cititori asa ca iti da ceva care sa-ti aduca aminte ca boio.ro iti ofera informatia de care ai nevoie, bine documentata.

Produsele de pe pufosenia.ro nu sunt facute in serie. Totul este lucrat manual si tricourile sunt din bumbac 100%.

La fel ca si saptamana trecuta, pufosenia.ro puna la bataie trei tricouri boio.ro. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga tricoul personalizat boio.ro si arata ca esti iPhone Expert sau Mac Expert http://is.gd/xzL823”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati vineri, 3 octombrie. Fiecare va putea sa achizitioneze un tricou boio.ro in varianta Mac sau iPhone expert si beneficiaza de transport gratuit in Romania (in reteaua Fan Courier sau Urgent Curier).

Acelasi cod poate fi folosit si pentru achizitionarea de alte tricouri. Avantajul este ca daca il iei acum ai transportul gratuit (in reteaua Fan Courier sau Urgent Curier).

Update: Castigatorii sunt @mihai2483, @ervinszasz si @TzaCaNel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*