VIDEO Câștigă un dezumidificator AlecoAir de la boio.ro și urmărește o despachetare în limba română

Dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO. FOTO AlecoAir
Dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO. FOTO AlecoAir

Da, toată lumea are nevoie de un dezumidificator în casă. Vrei să ai aerul mai curat, vrei să nu ai parte de mucegai sau umezeală după toamnă și iarnă, iar pereții locuinței să “răsufle ușurați”. AlecoAir și boio.ro pun la bătaie un produs care arată foarte bine în orice casă românească și care îți oferă acel aer puțin încărcat de umezeală după care tânjești.

Este vorba despre dezumidificatorul AlecoAir D13 TRADITIO.

Concursul este unul cât se poate de simplu și primul pas este să urmărești acest video până la final.

  • Pasul 2: Dai un LIKE paginii de Facebook “boio.ro” – facebook.com/boioro
  • Pasul 3: Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o persoană care crezi că s-ar putea bucura de un astfel de dezumidificator.
  • Pasul 4: Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Simplu, nu-i așa?

Câștigătorul va fi ales, prin tragere la sorți, pe 18 aprilie 2022.

Ei bine, dacă tot te-ai pregătit de concurs, atunci hai să îți povestesc despre AlecoAir D13 TRADITIO. Acest dezumidificator este lansat de o companie românească, iar design-ul este unul care ne aduce aminte de celebra ie tradițională. Este potrivit pentru o încăpere de 25mp și poate să extragă până la 13L de lichid pe zi. Bine, rezervorul are o capacitate de 2,5L, așa că nu strică să îl golești din când în când.

El vine în 4 culori diferite, iar design-ul simplu și elegant se încadrează foarte bine în orice locuință. Măsoară mai puțin de 45 cm înălțime și merge folosit chiar și în baie. În plus, este silențios și funcția de child-lock (protecție împotriva folosirii de către copii) poate fi deosebit de utilă atunci când ai un bebe care e mai curios decât e cazul.

Aplicația AlecoAir poate fi descărcată din Google Play store și AppStore, iar dispozitivul poate să fie controlat și cu ajutorul unei comenzi vocale prin Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri.

Dar, daca vrei să îl conectezi la priză și să uiți de el, merge și așa. Eu l-am observat că în doar 2 secunde a detectat gradul de umiditate din cameră și a început să-și facă treaba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*