Universal Studios Orlando

o poza spune cit o mie de cuvinte. asa ca luati vo citeva mii de cuvinte mai jos…

care iti place? lasa o vorba in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Imi place foarte mult cea cu locomotiva; imi aduce aminte de Back to the Future III. Apropo ai si poze de la Wet?

  2. sal, super poze…o idee..poate iti place romanica de azi(desi nu cred) si vrei sa revii in tara..poate de dorul parintilor, ai prietenilor…cine stie, un job motivant…si astfel te avem mai aproape(noi, adiq ei, utilizatorii de iPhone-eu inca nu am dar sper sa am in curand :D)
    Ce zici de idee?
    Te salut si concediu placut in continoare!

  3. bravo adi, ma bucur pentru tine. Iti doresc bafta multa si noroc in rezolvarea planurilor facute.:)

  4. Am fost si eu in Universal Studios de Halloween Horror Night. Foarte scarry!!! In caz ca ai pobibilitatea sa mergi la anul, il recomand cu un 10+. Merita vazut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*