mai HP, da cu filmu ce-ai avut?

poate ai citit deja povestea cu walmart care inchide dupa mai putin de un an, serviciul lor de d-load de filme.

faptul ca walmart a fost bagat in treaba asta e neinteresant. daca timp de un an nu am auzit ca dadeau filme la popor e la fel de minuscul faptul ca nu mai dau.

alta e chestia: baietzii de la walmart au zis ca inchid serviciul pt ca HP nu le mai furnizeaza tehnologia necesara. ce sa intelegem din asta: evident HP avea o intelegere de gen: “eu iti tin filmele pe servere HP, tu dai reclama”.

walmart e destul de mare in state si mai tot poporu cumpara de la ei (e un fel de metro ieftin si fara card de membru). de ce si-ar pune HP in cap un mosntru gen walmart? dece ar taia accesul la niste servere care oricum nu erau prea folosite?

2 cauze: ori si-a gasit un partener mai puternic, ori a auzit ca apple se apuca de o afacere similara si a zis sa plece de pe piata inainte sa se faca de ris…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*