iPhone 3G – la liber in Apple Store

si FARA obligatia unui contract sau activare!. iPhone 3G se gaseste la liber cu 599$ pentru modelul de 8GB si 699$ pentru cel de 16GB.

and guess what? activarea se face prin iTunes. Daca ai norocul ca telefonul sa vina cu firmware 2.2, te-ai ales cu un telefon deblocat pentru orice retea a lumii. Asta inseamna ca in urmatoarele 2 luni vom asista la scaderi spectaculoase de preturi pe eBay sau pe la bisnitari. la fel ca in vremurile bune ale lui iPhone Clasic.

miscarea Apple are sens, mai ales ca prin iunie asteptam un nou iPhone. apropo, cum ii zicem celui nou? eu propun iPhone Video. ce zici?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. sa vezi acum cum infloreste bisnita cu iphone in romania. pun pariu ca se vor umple si magazinele online de ” iphone la liber/ deblocat” facand si un mare tam tam pe faza asta. Cu ocazia asta poate imi schimb si eu clasicul pe un 3g. sau… poate il astept pe cel nou, nu de alta dar sa nu-mi para rau…

 2. din moment ce este la liber, nu cred ca mai conteaza daca are firmware-ul 2.2 sau nu, deoarece este deja deblocat nu? so, nu trebuie sa ai nici un noroc :)

 3. iPhone Video ? … cam slabut (ca sa fie varf de gama, macar un iPhone Touch :D ). Mai bine un iPhone HD :P

 4. Salut
  Din pacate Orange Romania de exemplu vinde de cateva luni iPhone 3g versiunea 2.2.1 si cu baseband 02.30. Prin urmare sanse sa gasesti la apple versiunea 2.2 buna de unlock cred ca nu mai sunt.
  Ne ramane varianta cu telefoanele luate cu prepay si decodate oficial. Care sunt destul de scumpe.
  Deh. Si am inteles ca DevTeam nu va mai scoate alta varianta de deblocare si pentru 2.2.1

 5. si ie8 are aceasta functie.

  Google chrome a fost dezinstalat din alte motive. Crezi ca Microsoft, providerul sist. de operare ar accepta ca pe un laptop (aflat la vanzare sau ca display) sa fie alt browser? Plus ca laptopul trebuie sa aibe instalat exact aceleasi programe pe care le are orice alt laptop (identic)pe care il cumperi nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*