noul google talk

aproape uitasem ca mai exista google talk. asta si pt ca baietzii nu si-au batut capul sa-l mai imbunatateasca.

azi am dat insa peste google talk – labs edition. este o versiune in teste dar mult imbunatatita a clasicului google talk. el poate fi descarcat si folosit in paralel cu GT pe acelasi computer.

merge doar pe vista sau xp deocamdata si aduce legaturi mai strinse cu google calendar sau orkut (mda, stiu ca nimeni nu foloseste orkut) sau gmail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ce bine ca se misca ceva. eu ma folosesc de GT cu prietenii mei pentru ca calitatea convorbirii este mai buna ca la skype, dar incepeam sa ma plictisesc din cauza putinelor functii. Sper sa iasa ceva bun

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*