Wet’n Wild Orlando

azi a inceput distractia. am ales Wet’n Wild ca prima destinatie doar pentru ca era mai aproape de Hotelul in care eram cazati. adik la doar 200 metri. luasem un pass pentru 3 parcuri: wet’n wild, universal studios si Universal Island of Adventure. pretul e bun – 99$ pentru toate cele 3 parcuri – intrari nelimitate in decurs de o saptamana.

pentru banii pe care ii platesti beneficiezi de toate distractiile oferite de parcuri, nelimitat. daca vrei, pori sa cumperi un fast-pass care iti asigura intrarea la roller-coastere fara sa stai la cozi. dar costa 50$ mai mult. uneori ajuta… la cozi poti sa stai si cite o ora-doua.

nici nu a descis bine parcul acvatic de dimineata ca eram deja la poarta, inarmati cu costume de baie, prosoape si pofta de adrenalina. 3 minute mai tarziu plecam spre Universal… baietzii de la W’n W nu ne puteau primi acolod aca nu ne luam biletul de la Universal Studios. am prins autobuzul la maaarele fix si am ajusn acolo in 5 minute. coada la casa de bilete o treceai in vo ora juma. dar eu cumparasem biletele online asa ca m-am dus la o cazutza care avea 4 touch-screen-uri pe fiecare dintre pereti si am printat biletele in 10 secunde.

15 minute mai tarziu eram deja in costum de baie, pe drumul spre “the surge” (unul dintre toboganele din parc).

Wet’n Wild are vo 15 slide-uri. AI vazut Aqua magic sau pe ala de pe linga Otopeni? Sunt “mic-copil” : ). dupa juma de ora de stat in soare la fiecare tobogan si cursele nebune cu sau fara colac la vale m-a luat deja ameteala…

in parc ai mancare – in general fast food – cu preturi de la 3 la 10 dolari, plaja, loc de surfing, piscine, locuri de joaca pt copii, salavamri, magazine de suveniruri (acolo am vazut brelocul crocs) ai si dulapuri de haine, prosoape sau colace. dar astea se inchiriaza. daca nu iti place hot-dogu’ lor poti sa iesi din parc si sa intri de cite ori vrei (te stampileaza pe mina cu un text care se vede numai la lumina neagra).

mda, stiu , nu am descarcat pozele inca…

verdict: daca iti plac parcurile acvatice asta chiar e bun si mai ales ieftin. imi aduc aminte ca in Bahamas am platit 90 $ pentru o zi de balaceala la Atlantis.

maine urmeaza Universal Studios… daca ma intorc intreg dupa intilnirea cu filmele 4D, roller-coastere si sesiunile de cumparaturi de suveniruri… chipintaci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Foarte tare… sper k dc ajung in america sa ajung si in florida sa merg in aceste locuri kre mi se par absolut spectaculoase….fiind un fun inrait rollercoaster-e si aqua park-uri…
    asa ca… d abia astept:)

1 Trackback / Pingback

  1. Islands of Adventure - Orlando Florida | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*